Vælg kategori

Få vores nyhedsbrev gratis med masser af tilbud og invitationer til arrangementer.
Tilmeldte kan vinde 6 fl. vin

Rabatkode

Skatkammer - kommision

Skatkammer / kommisionsvine

Skatkammervinene ligger i kommision i vores specielt indrettede kælder (Skatkammer). Det er her du kan gøre helt unikke køb af store vine i ældre årgange.

Alle vine fra Skatkammer - kommision

Kjær & Sommerfeldt har solgt vin siden 1875 – Fra starten var Kjær & Sommerfeldt specialiseret i Bordeaux-vine gennem partnerskaber med førende Slotte. Gennem årene har Kjær & Sommerfeldt altid haft et bredt sortiment af Fine Wine – de allerbedste vine. I de første mange år var det primært de klassificerede slotte fra Bordeaux, som faldt i den kategori, men i dag finder man Fine Wine fra hele verden. Kjær & Sommerfeldts Fine Wine sortiment består af:

  • Skatkammeret – et udvalg af de største vine i verden i de bedste årgange. Det er vine som vi har i kommission. Vinene ligger i vores specielt indrettede lokale (Skatkammer) i vores butik og vinbar på Gl. Mønt 4. Det er her du kan gøre dig nogle helt unikke køb af store vine i ældre årgange. Skatkammervine sælges kun kontant og  "købt som beset", dvs. vinen ikke kan byttes eller tages retur, ved evt fejl.  og vinenes stand vurderes efter skalaen: A, B, C, D.
  • Vores unikke leverandører og deres bedste og ofte allokerede vine som Kjær & Sommerfeldt har eksklusivt i Danmark.
  • Klassificerede Bordeaux og andre udvalgte kultvine, som er på det åbne marked. Vinene købes dels En Primuer (dvs. vinen sælges 2 år før de bliver leveret). En Primuer vil typisk blive tilbudt i foråret når vinene frigives. Herudover vil der være vine som vi løbende køber ind direkte fra slottet og leverer direkte til dig. Det er vine som vi tilbyder dig via vores nyhedsbrev.

Så følg løbende med på vores hjemmeside eller tilmeld dig vores nyhedsbrev så du får mulighed for at få nogle af de bedste vine i verden.

» Download mere information (PDF)

» Besøg producentens hjemmeside


Andre vinproducenter