Vælg kategori

Få vores nyhedsbrev gratis med masser af tilbud og invitationer til arrangementer.
Tilmeldte kan vinde 6 fl. vin

Rabatkode

Kjær & Sommerfeldt vinbar og ”Den Italienske aperitif"

I Københavns smukkeste specialforretning som siden 1928 har huset den hæderkronede vinvirksomhed Kjær & Sommerfeldt, kan man nu ikke kun købe men også indtage vine, mens man lader sig henføre af de historiske omgivelser. Butikkens tidligere tobaksrum med front mod gaden er blevet istandsat og omformet til en smuk og tidssvarende vinbar. Det er antropologduoen Meldgaard og Zennaro, der har løst opgaven og med Kjær & Sommerfeldts egne mange effekter skabt et udsøgt rum med fine historiske referencer. Således har man været i egne gemmer og finde møbler, udsmykning og bøger, der er restaureret og på ny har fået nytteværdi i den smukke vinbutik.

”Vi ønsker at være vinhandlerens pendant til det traditionelle konditori. I cyberspace findes der efterhånden et væld af forums, hvor man deler vinoplevelser og viden, her har vi så sat scenen for helt konkret at være til stede i et vinunivers, med et glas vin i hånden i behagelige og komfortable omgivelser. Vi har over 800 forskellige vine på hylderne, og som var det et bibliotek, skal man kunne vælge sin vin direkte fra reolen og sætte sig ned og nyde den på stedet”.

Med vinbaren ønsker man altså i endnu højere grad at give kunderne en udvidet vinoplevelse. Konceptet er enkelt: der serveres altid af ca. 20 forskellige vine pr. glas, og en vin fra hylden koster almindelig detailpris samt propgebyr på 100 kr. for så at nyde vinen i vinbaren. Eksklusivt for netop Kjær & Sommerfeldt kan man også hente en vin op fra ”skatkammeret”, som med stor succes genåbnede i 2009.

”Den Italienske aperitif – l’Aperitivo all Italiana”. Hver fredag og lørdag.

Vinbaren afholder hver fredag og lørdag  ”Den Italienske aperitif – l’Aperitivo all Italiana”. Kjær & Sommerfeldt’s Italienske Sommelier, som tidligere har drevet vinbar i Milano står bag konceptet, hvor han hver fredag og lørdag guider gæsterne igennem de italienske specialiteter og vine. Aperitif konceptet har udviklet sig gennem årerne og findes i dag på mange prestigefyldte vinbarer og restauranter i verden. KØB BILLET TIL APERITIVO HER

Vinbaren er ikke ”blot” det tidligere tobaksrum, faktisk bruges hele Kjær & Sommerfeldt fantastiske adresse til arrangementer. Gennem årerne har der været udvist større og større interesse for at holde unikke arrangementer i særegne omgivelser, folk ønsker en anderledes og mindeværdig oplevelse, og det er noget Kjær & Sommerfeldt kan byde på. Der kan afholdes lukkede firmaarrangementer, lanceringer, møder, receptioner, modeshows, ja der har sågar været en mand der havde hele Kjær & Sommerfeldt for sig selv en enkelt aften, ledsaget af gode vine og mad, for at fri til sin kæreste.

Der afholdes også en del smagninger året rundt med aktuelle temaer som ”Kend din Pinot Noir”, ”Ost & vin”, ”Champagnesmagning” og selvfølgelig den populære vinfestival. Til kulturnat åbnes dørene også, og Kjær & Sommerfeldt er 1 gang om året vært for ”Charitybaren – børn og unge i nød”. Alle arrangementer på adressen afspejler naturligvis vinens brede univers.

Vinbaren åbningstider:

Man-tor 10:00-18:00
Fredag  10:00-20:00
Lørdag  11:00-19:00

Læs Politikens anmeldelse klik her

Se kalenderen for kommende events klik her