Vælg kategori

Få vores nyhedsbrev gratis med masser af tilbud og invitationer til arrangementer.
Tilmeldte kan vinde 6 fl. vin

Rabatkode

Warre's Port - Portugal

Warre's grundlagde det første engelske portvinshus i Oporto i 1670.

Warre’s blev grundlagt for ca. 340 år siden, og er det ældste af alle britiske portvinshuse.

Alle vine fra Warre's Port

Læs mere om Warre's Port herunder

2003 Warre´s Late Bottled Vintage Port

Regnes for “Verdens Bedste LBV”. Fadlagret 4 år inden aftapning. Kompleksitet som en Vintage Port, men drikkemoden.

Pris: 249.00

Køb denne vin

 

Warre’s blev grundlagt for ca. 340 år siden, og er det ældste af alle britiske portvinshuse. Firmaet var, lige fra begyndelsen, pionerer i fremstilling af portvin, og de etablerede i begyndelsen af det 18. århundrede som de allerførste deres egne vinkældre i Villa Nova de Gaia. Et tydeligt bevis for at Warre tidligt erkendte lagringens afgørende betydning for kvaliteten af god portvin.

Da William Warre bosatte sig i Oporto i 1729, var han næppe klar over, at hans efterkommere i de følgende århundrede ville hellige sig fremstillingen af portvin – længere end nogen anden britisk portvinsfamilie. William Warre kom hurtigt til at spille en fremtrædende rolle i portvinshandelen, og hans svigerfar, konsul Whitehead, tegnede og byggede Factory House, det legendariske samlingssted for engelske portvinsproducenter. I 1882 ankom skotten Andrew James Symington til Oporto, hvor han hurtigt indgik i et samarbejde med Warre’s, et samarbejde, der fortsatte frem til 1960’erne, hvor Symington overtog virksomheden 100%. I dag ejes og ledes Warre’s af 4. generation af Symington familien.

Warre’s råder over nogle af de bedste vinmarker og et af Douros fornemste ”Vinslotte”.

Quinta da Cavadinha i Pinhao floddalen er Warre’s stolthed, og en af regionens fineste vingårde. Her er mere end 60% af vinstokkene over 30 år gamle, og hertil har de omkringboende vinbønder gennem generationer leveret deres druer til videre behandling.

Warre’s er verdensberømt for sine premium kvaliteter

Warre’s har længe været kendt for sine store Vintage Portvine. De er elegante i stilen og altid med stor finesse. De kommer fra vingårdene Quinta da Cavadinha og Quinta do Bom Retiro Pequeno.
Seks vintage-årgange har opnået mere end 90 point af Robert Parker og elleve vintage-årgange har opnået mere end 90 point i Wine Spectator.

Warre’s Late Bottled Vintage – verdens bedste?

Warre’s LBV’er har helt uden sidestykke samlet hele 6 guldmedaljer ved ” The International Wine Challenge, verdens største og mest prestigefyldte vinkonkurrence. Ingen anden producent kommer blot i nærheden af dette.

Nytænkning i Portvin

Otima 10 og 20 Year Old Tawny er en revolution i portvinsverdenen. Et nyt koncept, der hjælper med til at renovere portvinens image og nå nye målgrupper. Ikke kun designmæssigt har denne portvin opnået opmærksomhed, også for sin smagsmæssige stil har den opnået medaljer og udmærkelser.

Eneste Kongelig Hofleverandør af portvine i Danmark

Da William Warre’s sønnesøn, der også hed William, gjorde militærtjeneste under Hertugen af Wellington i den engelsk-portugisiske kamp mod fransk invasion, i den såkaldte Peninsular War fra 1808 - 1812, lagde han samtidig grunden til en fornem dansk tradition. Når der er vagtskifte blandt officerer i livgarden, hilser man på hinanden i Den Kongelige Livgarde, og som eneste portvinshus i Danmark, kan Warre’s skrive Kongelig Hofleverandør på etiketten.
 
·         Det første engelske portvinshus i Oporto
·         Verdensberømt for sine premium kvaliteter
·         Eneste portvinshus i Danmark der er Kongelig Hofleverandør
·         Har opnået et imponerende antal medaljer og udmærkelser
·         Premium Port Producer – 51% af salget er Premium kvaliteter (gennemsnittet  er 20%)
 

» Download mere information (PDF)

» Besøg producentens hjemmeside


Andre vinproducenter