Vælg kategori

Få vores nyhedsbrev gratis med masser af tilbud og invitationer til arrangementer.
Tilmeldte kan vinde 6 fl. vin

Rabatkode

UDSOLGT La Motte Food & Wine Pairing

med stjernekokken Chris Erasmus - gæstekok på Restaurant Noma

Kjær & Sommerfeldt er stolte af at kunne præsentere chefkokken Chris Erasmus, fra det højt rangerede sydafrikanske vinhus La Motte, mandag den 24. september hos Kjær & Sommerfeldt på Gl. Mønt i København. 

Vingården La Motte, der ligger i vinområdet Franschhoek,er ikke kun berømt for sine fl otte vine, men også for sin enestående restaurant, ”Pierneef à La Motte”, der er kendt for sit meget høje gastronomiske niveau, hvor de regionale egnsretter og råvarer udgør fundamentet i menukortet. Driften af restauranten foreståes af Chris. Hans imponerende baggrund stammer tilbage fra barndommen Sydafrika, hvor han tidligt lærte madkunstens grundprincipper af sin mor. Efter sin kokkeeksamen fra Elsa van der Nest Academy, har han videreuddannet sig i flere internationale køkkener i bl.a. Storbritannien. 2004 vendte Chris tilbage til Sydafrika med masser af gastronomisk viden. Han blev ansat som Executive Souschef på Le Quatier Francaise, der i dag rangerer på St Pellegrino’sTop 50 Restaurants i verden. Senere kom han videre til den højt estimerede Cape Town Restaurant, Ginja, for endelig i 2010 at stoppe sin kulinariske rejse hos ”Pierneef à La Motte”. Den anerkendte stjernekok Chris Erasmus er nu på gastronomisk rejse i Europa, og i den forbindelse er han inviteret af ”Chef René Redzepi” på restaurant Noma, verdens bedste restaurant, som gæstekok i september måned. I forbindelse med dette, har vi fornøjelsen at kunne præsentere Chris og dennes gastronomiske færdigheder hos Kjær & Sommerfeldt.

PRIS PR. PERSON KR. 495,00

KØB BILLET KLIK HER

Husk at medbringe din kvittering, da denne gælder som billet.

Dato & tid: Mandag 24. sep 18:00 til 22:00
Sted: Kjær & Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1117 København K
Pris: DKK 495.00

» Download mere information (PDF)